Обадете ни се +359 877 193029

Лазерна епилация на гърди и корем

  • Лазерна епилация гърди
  • Kорем, коремна лента

ЕСТЕТИЧЕН ЦЕНТЪР "его"

Лазерна епилация на Гърди и Корем

Съвсем нормално е окосмяването на областта около гърдите, корема, коремната лента и гърба при мъжете да е повече отколкото при жените. За разлика от мъжете обаче, нежеланото окосмяване на тези области при жените, дори и с не такава концентрация, обикновено води до дискомфорт и ниско самочувствие, като възпрепятства жените да обличат дрехите, които желаят а в някои случаи може да създаде и неприятно впечатление на околните.

156x156-x

ПРЕДИМСТВА НА ОБЕЗКОСМЯВАНЕТО НА ГЪРДИ ЧРЕЗ МЕТОДА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

В днешно време все повече мъже посещават центрове за лазерна епилация, не само жените, за да премахнат трайно нежалното окосмяване по гърдите и корема. Лазерната епилация е предпочитам метод, тъй като носи ред предимства:

–Впечатляваща ефективност и трайни резултати при отстраняване на твърди черни косми, с които другите методи за обезкосмяване не могат да се справят; 

-Много по кратко време за процедура, която продължава около 20 минути, в зависимост от размера на третираната зона;

-Премахване на подкожни косми, които са често срещан проблем при един от най-използваните стандартни методи за обезкосмяване при мъжете – колата маска.

–Времето между процедурите е от 30 – 60 дни в зависимост от зоната ( Лице, Торс, Крака).

-Трайно обезкосмяването след проведен курс от процедури, за разлика от други методи за обезкосмяване (кола маска, епилатор, бръснене, депилиращ крем)

-Лазерната епилация от ново поколение е Безболезнен метод (При самата процедура се усеща поносимо боцкане. Японския апарат Fotora Power Laser, с който правим процедурите в Естетичен център „ЕГО” е със специална много компонента система за охлаждане. Едно от нововъведенията в охлаждащата система на FOTORA Power Laser е мощен сапфирен кристал, чиято интегрирана технология осигурява на практика безболезнена и комфорта процедура. Притежава 5 степени на охлаждане. Усещането по време на процедурата е поносимо боцкане. Така терапевта може да използва много по-висока енергия, а пациентът се радва на комфортна и безболезнена процедура, без риск от изгаряне на кожата.

Добре е да се знае, че когато се извършва лазерна епилация на гърди при мъжете, е нужно да се направят по-голям брой процедури – около 7-8 може, но да се наложи и 10. Това е така, защото  окосмяването там е повлияно в по-голяма степен от андрогенните хормони и е доста по-силно.