Обадете ни се +359 877 193029

Лазерна Епилация Зона Ръце

  • Лазерно Обезкосмяване на ръце

ЕСТЕТИЧЕН ЦЕНТЪР "его"

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ НА РЪЦЕТЕ

Освен лицето и ръцете са показател за наличието на добре поддържан и привлекателен външен вид. Добре поддържаните ръце винаги са привличали вниманието на противоположния пол. Прекомерното окосмяване по ръцете е проблем, на който жените обръщат повече внимание и отдават голямо значение, от мъжете.

156x156-x

Ръцете, заедно с лицето и врата, се отнасят към откритите части на тялото ни, така че те винаги трябва да изглеждат безупречно обезкосмени. Стандартните методи за епилация като бръсненето, колата маска и епилатора имат краткосрочен ефект и въпреки ниската си цена, могат да раздразнят по-чувствителната кожа и да причинят възпаление, в допълнение да създадат условия за подкожни косъмчета. Лазерната епилация ви предпазва от тези недостатъци, като позволява на кожата достатъчно дълго да остане нежна и гладка само след няколко процедури. 

В дългосрочен план стандартните методи излизат значително по-скъпо от един курс процедури за обезкосмяване с лазерна епилация. Досадното задължение за постоянното обезкосмяване с традиционните методи, подтиква все повече хора да прибегнат до лазерната епилация.

Пълният курс на лазерна епилация на ръце ще редуцира трайно нежеланото окосмяване до 85% – 95%.

Не е необходимо да правите лазерна епилация на цели ръце, ако нежеланото окосмяване е на половината ръце или само на участъци. Наши клиенти избират само зоната от китките до лакътя (половин ръце, 1/2 ръце), като естествено се възползват и от по-ниската цена на самата процедура.

ПОДГОТОВКА ПРЕДИ ПРОЦЕДУРАТА

След като вече сте решили, че искате да си направите лазерна епилация на ръцете, е задължително спрете с всички останали методи за обезкосмяване, които отскубват косъма от корена – кола маска, епилатор, пинсети и други. Необходимо е да минат поне 2 до 3 седмици след последното отскубване на космите. Ние препоръчваме през това време да ползвате самобръсначка или в краен случай депилиращ крем.

От съществено значение е, когато започнете с процедурите лазерна епилация, да премахвате космите на третираната зона колкото се може по-често с бръснене или с депилиращ крем, тъй като единственият начин да отстраним трайно окосмяването на ръцете и останалите части на тялото ни, е да достигнем до космения фоликул чрез меланина на косъма. А колкото по-тъмни са космите, толкова повече меланин съдържат, и процедурата ще бъде максимално ефективна.

ПРЕЗ КОЛКО ВРЕМЕ СЕ ПРАВЯТ ПРОЦЕДУРИТЕ НА ЗОНА РЪЦЕ

Процедурите лазерната епилация на ръце се извършват в период от 30 – 45 дни в зависимост от индивидуалния растеж на косъма.

ЦЕНА НА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ – НА РЪЦЕ

Всички цени са публикувани на тази страница, много често предлагаме промо пакети за процедури на тази зона. Всички единични процедури и пакети от процедури на стойност над 100 лв, можете да вземете на РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ за срок до 48 месеца.

За безплатна консултация и повече информация за актуалните ни промоции, може да ни потърсите:

на тел: 0877193029  или на лично съобщение в Facebook.

Намерете ни в Facebook: Естетичен център „ЕГО”, @e.center.EGО