Естетичен център „ЕГО”

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ НА ЛИЦЕ

Лазерната епилация може да се приложи за обезкосмяване  на лицето. Нашите наблюдения в естетичен център „ЕГО” са, че от третиране на цяло лице се възползват жените, докато мъжете предпочитат оформяне на брадата и премахване на нежеланото окосмяване по скулите.

Лазерна Епилация Зона Ръце

Освен лицето и ръцете са показател за наличието на добре поддържан и привлекателен външен вид. Прекомерното окосмяване по ръцете е проблем, на който жените обръщат повече внимание и отдават голямо значение, от мъжете.

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ НА ЦЯЛ ИНТИМ

Световно проучване сред жените в активна възраст  показва, че 8 от 10 жени рано или късно се замислят  за епилация на триъгълника или цялата интимна зона, но само 5 от 8-те се решават да предприемат стъпка в посока епилация.

Лазерна епилация на зона крака

Лазерната епилация на крака е една от най-предпочитаните процедури от жените – след зона ИНТИМ, и при нас в Естетичен център „ЕГО” се извършва с японски диоден лазер от Fotora. Този апарат за премахване на нежеланото окосмяване на краката използва светлинната енергия, която прониква в дълбочина и достига до вътрешността на космения фоликул чрез меланина в косъма. 

Лазерна епилация на гърди и корем

Съвсем нормално е окосмяването на областта около гърдите, корема, коремната лента и гърба при мъжете да е повече отколкото при жените. За разлика от мъжете обаче, нежеланото окосмяване на тези области при жените, дори и с не такава концентрация, обикновено води до дискомфорт и ниско самочувствие