Обадете ни се +359 877 193029

Лазерна епилация на цяло лице

  • Горна устна, брадичка, гуша
  • Бакенбарди, скули, шия, бузи

ЕСТЕТИЧЕН ЦЕНТЪР "его"

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ НА ЛИЦЕ В БУРГАС

Лазерната епилация може да се приложи за обезкосмяване  на лицето. Това е процедура, от чиито ползи се възползват все повече българи. Нашите наблюдения в естетичен център „ЕГО” са, че от третиране на цяло лице се възползват жените, докато мъжете предпочитат оформяне на брадата и премахване на нежеланото окосмяване по скулите.

156x156-x

Нежеланото окосмяване по лицето при жените е не малък проблем, особено за самочувствието. При някои това е резултат от генетична заложеност. При други се проявява в резултат от хормонален дисбаланс, често след бременност, хормонални заболявания, хормонално лечение или консумация на хранителни добавки за коса и нокти. В тези случаи лазерната епилация е единствения метод за трайно редуциране на окосмяването, тъй като останалите стандартни методи (кола маска, бръснене и др.) са с краткосрочен ефект.

Независимо от факта, че нежеланото окосмяване по лицето се превърнал в проблем, процесът на дълготрайно отстраняване е възможен с лазерна епилация! Лицето е много чувствителна зона, и като такава изисква висококачествена работа на терапевта и апарат, чиято охлаждаща система е на високо ниво. Лазерът, с който работим – Fotora Power Laser, в Естетичен център „ЕГО” е със специална много компонента система за охлаждане. Едно от нововъведенията в охлаждащата система на FOTORA Power Laser е мощен сапфирен кристал, чиято интегрирана технология осигурява на практика безболезнена и комфорта процедура. Притежава 5 степени на охлаждане. Усещането по време на процедурата е поносимо боцкане.

ПОДГОТОВКА ПРЕДИ ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ НА ЛИЦЕТО

От нашата практика знаем, че едно основните изисквания към косъмчетата е да не бъдат отскубвани 2 до 3 седмици преди процедурата с лазер. Единственият начин – научно и практически доказан метод, да отстраним дълготрайно окосмяването на горна устна, брадичка, гуша, бакенбарди, скули, шия и бузи е чрез лазер да достигнем до космения фоликул (космена торбичка) чрез меланина на косъма. Ако преди процедура с лазерна епилация отскубнете космите си чрез традиционен метод – кола маска или пинсета, тогава няма как да достигнем до космения фоликул и процедурата няма да постигне максималния си ефект. Знаем, че особено за жените бръсненето на лицето е крайно неприятно, но красотата изисква жертви, които в този случай не могат да се нарекат такива. Защото след няколко процедури с лазерна епилация, вие ще забравите за нежеланото окосмяването на лицето.

Ние от Естетичен център „ЕГО” препоръчваме използването на самобръсначка или козметична ножичка (в краен случай крем депилатор), с която може да подрежете косъмчетата възможно най-късо. По-дългия косъм разсейва енергията от лазера и води до по-неефективна процедура. Косъмът трябва да се обръсне 1 до 2 дни преди процедура с лазерна епилация.

С лазерната епилация на лицето ще сложите край на честите възпаления, обриви и раздразнения, които си причинявате от честото третиране на тази деликатна зона чрез други познати методи.

Лазерната епилация на зоната лице се извършва веднъж на 30-40 дни и гарантирано премахва  подкожните (враснали) косми.

РЕЗУЛТАТИ СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА С ЛАЗЕР

лазерна епилация горна устна, лазерна епилация лице

Наши клиенти са ни споделяли, че това е зоната за, която нямат търпение да се отърват от нежеланото окосмяване. „Лицето го виждат всички, и ми е неприятно когато хората се втренчват в космите”, „Всеки ден се бръсна наравно с приятеля ми”,”Писма ми да се скубя с пинсета”. Това са най-честите коментари, които са ни споделили наши клиенти, а някои от тях вече и приятели. Ние не препоръчваме кола маска на лицето, тъй като чрез кола маската се сваля част от епидермалния слой на кожата.

За съжаление, при повечето жени, засиленото окосмяване в зона лице най-често се дължи на  хормонален дисбаланс. Затова и космите са изключително упорити и за постигането на цялостно дълготрайно обезкосмяване се изисква малко повече търпение от обикновено.

Обнадеждаващата новина е, че само след 1 процедура до 40% от космите по лицето падат. Ще може да се очаровате от видимата разлика. За да задържите резултатите си, и да постигнете пълно обезкосмяване на лицето, са необходими около 8 до 10 процедури.

Всички цени са публкувани на тази страница, много често предлагаме промо пакети за процедури на тази зона. Всички единични процедури и пакети от процедури на стойност над 100 лв, можете да вземете на РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ за срок до 48 месеца.

За безплатна консултация и повече информация за актуалните ни промоции, може да ни потърсите:

на тел: 0877193029  или на лично съобщение в Facebook.

Намерете ни в Facebook: Естетичен център „ЕГО”, @e.center.EGO