Обадете ни се +359 877 193029

Лазерна епилация на зона крака

  • Лазерна епилация крака, половин крака
  • Стъпала, пръсти на краката

ЕСТЕТИЧЕН ЦЕНТЪР "его"

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ НА ЗОНА КРАКА

Лазерната епилация на крака е една от най-предпочитаните процедури от жените – след зона ИНТИМ, и при нас в Естетичен център „ЕГО” се извършва с японски диоден лазер от Fotora. Този апарат за премахване на нежеланото окосмяване на краката използва светлинната енергия, която прониква в дълбочина и достига до вътрешността на космения фоликул чрез меланина в косъма (пигментът, отговарящ за цвета на космите). Използва дължина на вълната от 808 нм (златен стандарт в диодната лазерна епилация)

156x156-x

Енергията излъчена от апарата се транспонира в топлинна и изгаря фоликула, като на негово място не изниква повече косъм.

В следствие на това космите на краката спират да растат за един продължителен период от време, а нивото на меланина драстично намалява.

След курса от процедури за премахване на нежеланото окосмяване, нашите клиенти постигат от 85% до 95% трайно редуциране на окосмяването!

Лазерната епилация на цели крака отнема около 60 минути. Съответно процедура на половин крака е приблизително 30 мин. Процедурите с диодния лазер се извършват веднъж на 30 до 60 дни, в зависимост от индивидуалния растеж на косъма.

За сравнение с всички други методи, които дават краткотрайни резултати или са много болезнени и са причина за появата на врастнали и подкожни косми, обезкосмяването на краката чрез метода лазерна епилация е дълготрайно, безболезнено (усеща се поносимо боцкане) и предпочитано решение, както за жените, така и за мъжете.

Голямо предимство на метода лазерна епилация е, че още след първите две процедури изчезва проблема с врастналите и подкожни косми.

При правилно настройване на апарата, още след първите няколко процедури космите на краката се разреждат толкова, че стават едва забележими. След първа процедура може да очаквате до 70% редуциране на нежеланото окосмяване. За дълготраен ефект е необходимо да се направят курс от процедури. Докато трае курсът от процедури с лазерна епилация, космите не трябва да се скубят по никакъв начин (кола маска, епилатор, пинсети). Препоръчително е да минавате зоната – която е третиране с лазер, със самобръсначка или в краен случай депилиращ крем.

Процедурата – с лазерна епилация, на зона цели крака е доста по-безболезнена от обезкосмяването с епилатор или кола маска. При самата процедура се усеща поносимо боцкане. Японския апарат Fotora Power Laser, с който правим процедурите в Естетичен център „ЕГО” е със специална много компонента система за охлаждане. Едно от нововъведенията в охлаждащата система на FOTORA Power Laser е мощен сапфирен кристал, чиято интегрирана технология осигурява на практика безболезнена и комфорта процедура. Притежава 5 степени на охлаждане. Усещането по време на процедурата е поносимо боцкане. Така терапевта може