За нас

Доверието между нас и Вас е на първо място!

Ако не сте подходящи за лазерна епилация бъдете сигурни, че ние ще ви го кажем, за да не си хвърляте парите на вятъра.

Заповядайте на безплатна консултация, на която ще ви отговорим на всички въпроси и ще преценим до каква степен лазерната епилация ще има ефект при вас.

Лазерната епилация може да бъде едно невероятно преживяване с нас! В Естетичен център “ЕГО” разполагаме с високотехнологична японска апаратура за лазерна епилация от ново поколение. Съвременната апаратура от 2018 г. гарантира впечетляващи резултати още от първа процедура. Може да очаквате до 70% редуциране на окосмяването само след 1 процедура. Ще получите повече от отлично обслужване. Нашите високо квалифицирани специалисти са преминали специализирани обучения и продължават да усъвършенстват своите умения, за да предложат една висококачествена услуга. 

Нашата мечта беше да направим лазерната епилация достъпна за хората. Предвид относително високата цена –  на процедурата с лазер, в сравнение със стандартните методи за епилиране  ние направихме всичко възможно да постигнем това

Предлагаме висококачествена лазерна епилация, на конкурентни цени, като успяхме да предложим на нашите клиенти и възможност за разсрочено плащане.

Към момента имаме 5 варианта за плащане на процедурите, като това ви дава възможност да се възползвате от лазерната епилация без да се натоварва месечния ви бюджет.

При нас ще получите висококачествени услуги.

За безплатна консултация и повече информация за актуалните ни промоции посетете ни в гр. Бургас, жк. Меден рудник, блок 258. 

Свържете се с нас на тел: 0877193029

Намерете ни в Facebook: Естетичен център „ЕГО”, @e.center.EGO

Естетичен център “ЕГО” – нашата грижа, твоето ЕГО.“